Sergi Altimira, pretès pel Barça Atlètic, en el partit al Johan Cruyff la primavera passada (Pedro Salado / CE Sabadell)
Futbol

El Barça vol Sergi Altimira però el Sabadell es planta: o clàusula o res

El futbolista de Cardedeu ha de ser una peça clau per a l'equip de Gabri, però el Barça Atlètic necessita reforçar la posició que justament ocupa Altimira, format a la Masia. El jugador no marxarà de la Nova Creu Alta per menys de 350.000 €

Jordi Sunyer CapellaActualitzat

Tal com ha avançat el periodista Albert Rogé a Relevo, el Barça està interessat a incorporar el migcampista del Sabadell Sergi Altimira per al seu equip filial. Altimira és un migcampista defensiu, que també pot ocupar la posició d'interior, amb una projecció indiscutible i que justament va firmar un dels seus millors partits amb l'elàstica arlequinada la temporada passada a l'estadi Johan Cruyff (0-2). Altimira, de 21 anys i fill de l'antic responsable del futbol base blaugrana i exdavanter Aureli Altimira, va criar-se al planter barcelonista fins que el 2019 va fitxar pel juvenil del Sabadell. La temporada 2020-21 la va jugar cedit al Granollers, a l'actual Tercera RFEF, i la campanya passada va ser la de la seva revelació a la Primera RFEF: potència física, desplegament i criteri amb la pilota són les seves característiques.

Sergi Altimira, en el partit de dissabte contra l'Amorebieta (@RadioSabadell)

Sergi Altimira té un any més de contracte amb el Centre d'Esports i, després de la renovació pràcticament total de la plantilla aquesta temporada, està cridat a ser un dels pals de paller de l'equip de Gabri: va jugar els noranta minuts, dissabte, contra l'Amorebieta. Per això, el Sabadell ha deixat molt clara la seva posició al Barça: els arlequinats consideren que és un jugador destinat a revaloritzar-se ràpidament i no acceptaran cap proposta del club blaugrana per sota de la clàusula de rescissió del migcampista, que és de 350.000 euros. Per més que el conjunt de Rafa Márquez necessiti reforçar la seva demarcació, el Sabadell el necessita i no vol donar el braç a tòrcer. Pot ser un dels dossiers calents dels últims dies del mercat d'estiu a la Primera Federació, que es tanca dijous a les 18.00.

Anar al contingut