Barça

El Barça vol renovar i millorar el contracte de Samuel Umtiti, que acaba el 2021

El gran rendiment del central francès ha captat l'atenció dels clubs de la Premier. La seva clàusula de 60 milions d'euros el fa ser un objectiu assequible per a aquests clubs poderosos. Per això el club blaugrana el vol blindar amb una millora de contracte

Xavi LemusActualitzat

Samuel Umtiti es troba aquests dies concentrat amb la selecció francesa, que aquest dimarts s'enfrontarà a Alemanya, una convocatòria que és producte del seu gran rendiment al Barça. El central francès, que avui ha fet 24 anys, s'ha convertit en una peça clau i imprescindible a l'esquema de Valverde. Titular habitual, és el quart jugador de la plantilla amb més minuts acumulats, amb un total de 1.350. Ha sortit d'inici en 15 partits oficials d'aquesta temporada.

Umtiti va arribar al Barça ara fa un any i quatre mesos, el Barça va pagar per ell 25 milions d'euros a l'Olympique de Lió i va fixar la seva clàusula de rescissió en 60 milions. La seva gran progressió l'ha posat a l'aparador dels grans clubs, entre els quals hi ha la Premier League. Per això, la directiva blaugrana té com a objectiu millorar el seu contracte, que acaba el 2021, i augmentar considerablement la quantitat per rescindir-lo per evitar ensurts, una negociació que el club espera encarar abans que acabi la temporada. 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut