FC Barcelona

El Barça tanca la present temporada amb 144.892 socis

El Barça dels últims anys guanya títols i ofereix espectacle com cap altre club a Europa. L'afició ho agraeix i es demostra amb l'espectacular increment de socis que ha experimentat el club blaugrana en els últims tres anys. L'exitosa campanya de la nova directiva anomenada "El Gran Repte", iniciada al novembre del 2003, més la consecució dels títols de Lliga i Champions ha trencat les expectatives inicials i el Barça podria arribar a la xifra de 145.000 socis abans d'acabar l'any.

Actualitzat

La final de la Champions, dispara el nombre d'altes

El procediment que va establir el club per aconseguir una entrada per la final de la Champions League disputada a París, on el club sortejava un total de 8.000 entrades només disponibles per als socis, va fer que el nombre d'inscripcions es disparés.

El nombre de dones augmenta considerablement

El club va facilitar la distribució dels socis per zona de residència, edat i sexe. Destaca l'augment considerable de dones que se n'han fet sòcies, arribant al 23% del total, xifra rècord en la història de l'entitat blaugrana. Respecte a la zona de residència, un 42% (60.705) dels socis viuen a Barcelona, un 49% (70.372) ho fan en altres localitats catalanes, mentre que el 9% (13.815) restant són de fora de Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut