Barça

El Barça s'entrena només amb jugadors del primer equip per preparar el Gamper i l'estrena a la Lliga

El Barça ha tornat a la feina aquest matí, després de proclamar-se campió de la Supercopa d'Espanya, per començar a preparar una setmana important. Els de Guardiola juguen dimecres el Trofeu Joan Gamper contra el Milan, i diumenge, debuten a la Lliga, al camp del Racing. Arrenca, doncs, la competició, amb un títol ja a la butxaca. La sessió d'avui, a porta tancada, ha comptat amb la presència dels 22 jugadors del primer equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A diferència de les sessions preparatòries anteriors, no hi ha participat cap jugador del filial, ja que ahir van estar tots convocats per jugar contra el Girona i tenien descans.

Actualitzat
El trofeu Joan Gamper, que dimecres enfrontarà el Barcelona i el Milan al Camp Nou, significarà el retorn a l'estadi blaugrana de Ronaldinho, el jugador que va ajudar a ressuscitar el Barça el 2003 i per a qui el seu excompany Víctor Valdés ha demanat avui un reconeixement per part de la grada. El porter ha recordat que el futbolista brasiler "no es va poder acomiadar" del Camp Nou, per la qual cosa ha demanat a la grada del Camp Nou "que recordi els seus bons moments i tot el que va significar" per al club, i per això vol que l'afició el rebi amb un fort aplaudiment.

Simeone, de visita

L'anècdota de l'entrenament ha estat la visita de l'exjugador i entrenador Diego Simeone. L'exjugador de Sevilla i l'Atlètic de Madrid i entrenador durant la temporada passada del Sant Lorenzo de Almagro ha saludat diversos integrants de la plantilla del Barcelona i ha xerrat durant una estona amb el seu compatriota Gabi Milito.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut