Barça

El Barça recupera Alves per visitar el camp de l'Hèrcules, l'únic equip que ha estat capaç de derrotar-lo a la Lliga

El Barça s'ha tornat a entrenar per preparar el partit que jugarà aquest dissabte al camp de l'Hèrcules, l'únic equip que ha estat capaç de guanyar els blaugranes fins ara a la Lliga. Bojan Krkic, que continua amb problemes estomacals, no s'ha entrenat i s'ha quedat fora de la llista de convocats, on la gran novetat és el retorn de Dani Alves i l'entrada de Nolito per cobrir l'absència del davanter de Linyola. En canvi, Carles Puyol continua el procés de recuperació de la seva lesió al genoll esquerre i serà baixa segura al Rico Pérez d'Alacant. Pep Guardiola ha insistit que encara queda molta Lliga per endavant però ha reconegut que una victòria al camp de l'Hèrcules els reforçaria en la lluita pel títol en una de les visites més complicades.

Actualitzat
Dani Alves és la gran novetat a la convocatòria que ha donat Pep Guardiola per a l'Hèrcules-Barça d'aquest dissabte al vespre al Rico Pérez d'Alacant. El defensa brasiler ja està recuperat de la seva lesió muscular i ha entrat a la llista de 19 convocats, on no hi és Bojan per culpa d'uns problemes estomacals que ha estat arrossegant tota la setmana. Alves va patir, fa vuit dies, una petita fractura de fibres durant el partit de Lliga contra el Màlaga. Tampoc no són a la llista Jeffren i Puyol, tots dos amb molèsties. Això ha permès l'entrada a Fontàs i Nolito, el davanter del Barça B. El Barça s'enfrontarà a l'equip que entrena l'exblaugrana Esteban Vigo, un Hèrcules que ha estat l'únic conjunt capaç de derrotar els blaugranes a la Lliga aquesta temporada.

Guardiola, fidel al seu costum, s'ha mostrat molt prudent abans d'afrontar la visita a un camp que històricament no se li ha donat gens bé a l'equip blaugrana. "Sempre ens ha costat molt guanyar al camp de l'Hèrcules. Queda molta Lliga, però guanyar allà seria un pas endavant i ens reforçaria tot i que la distància amb el Madrid és mínima", ha assegurat. Pel tècnic blaugrana, l'Hèrcules és un equip molt fort a casa i amb jugadors molt experimentats, i ha assegurat que els alacantins es van imposar a la primera volta al Camp Nou perquè van ser millors que el seu equip. "No sé si la derrota a la primera volta va ser un punt d'inflexió. Potser sí que ens va posar a lloc", ha reflexionat.

Guardiola també ha confirmat que Alves està per jugar els 90 minuts, s'ha mostrat molt satisfet amb el rendiment d'Adriano i ha tornat a lloar la figura de Seydou Keita: "Ell representa millor que ningú la imatge d'aquest equip per la seva entrega".

L'Hèrcules, sense els dos centrals titulars

L'Hèrcules afrontarà el partit d'aquest dissabte amb molts problemes a l'eix de la defensa. A la baixa d'Abraham Paz s'hi ha afegit aquest divendres la del francès Noé Pamarot, que ha patit un trencament fibril·lar a l'adductor esquerre. D'aquesta manera, Esteban Vigo ha perdut d'una tacada els seus dos centrals titulars i haurà d'improvisar un equip de circumstàncies. En la convocatòria per aquest partit, el "Boquerón" Esteban només ha inclòs quatre defenses, els laterals David Cortés i Francisco Peña, i els centrals Mohammed Sarr i Sergio Rodríguez, que es perfilen com a titulars.

Nelson Valdez, el botxí al Camp Nou

Segona jornada de Lliga. Primer partit de la temporada al Camp Nou i primera gran sorpresa: l'Hèrcules guanyava zero a dos. Un equip acabat d'ascendir ha estat l'únic capaç de guanyar els blaugranes en aquesta Lliga, i l'únic que li ha marcat dos gols. Tots dos, de Nelson Valdez. Té 27 anys i n'ha passat vuit a Alemanya, entre el Borussia Dortmund i el Werder Bremen, on va arribar des del Paraguai, on dormia sota la tribuna del camp on jugava. Valdez va fer emmudir el Camp Nou, i aquest divendres ha tornat a avisar: l'Hèrcules vol repetir el que ja va fer a la primera volta i sumar els tres punts.
Anar al contingut