Bàsquet

El Barça presenta Ricky Rubio, que signa un contracte per sis temporades

Ja s'ha acabat definitivament el llarg serial Ricky Rubio, que ja és oficialment jugador del Regal Barça per les sis pròximes temporades. El preu del traspàs és de 3 milions 700.000 euros, més IVA, cosa que el converteix en el fitxatge més car de la història de l'ACB. El DKV Joventut va lluitar fins a l'últim moment per aconseguir que Ricky acceptés anar a l'NBA, en concret a Minnesota, aquesta mateixa temporada. El president de la Penya, Jordi Villacampa, es va mostrar dolgut amb el jugador, però celebra el gran negoci econòmic que per a ells ha significat el traspàs. Ricky vestirà de blaugrana fins que pugui complir el seu somni: jugar a l'NBA.

Actualitzat
Ricky Rubio era la personificació de la felicitat en la seva presentació com a nou jugador del Barça, descartant de moment l'NBA i fins i tot una oferta del Reial Madrid. Ricky firma per sis temporades amb opció de marxar a l'NBA al final de la segona per un milió d'euros. El culebron del seu fitxatge pel Barça li ha fet passar un estiu molt dur.

Per l'última perla del planter del Joventut el Barça pagarà 4,2 milions d'euros. El club verd-i-negre ha acabat acceptant el desig del jugador de vestir de blaugrana. Després d'una jornada maratoniana amb revisió mèdica i presentació, el nou crac del Barça es concentra altre cop amb la selecció espanyola per jugar l'Europeu de Polònia.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut