Bàsquet

Avui mateix es farà oficial el traspàs de Ricky Rubio al Barça

Ricky Rubio i el Regal Barça tancaran aquesta tarda el contracte definitiu. L'equip blaugrana ho té tot a punt per fer la presentació en les pròximes hores i fins i tot el jugador ha demanat a la selecció espanyola unes hores més de permís per tancar el seu futur immediat. El Barça pagarà 3,5 milions d'euros, més l'IVA, a la Penya i Rubio tindrà una clàusula de rescissió per anar-se'n a l'NBA, a l'estiu del 2011, d'1 milió d'euros. El DKV Joventut ja ha anunciat una roda de premsa per aquesta tarda a les cinc per explicar tots els detalls de l'operació.

Actualitzat
Ricky Rubio ja s'ha decidit i la seva opció ha estat la de jugar al Regal Barça, tot i l'últim intent dels Timberwolves per endur-se'l a l'NBA. Avui mateix es farà oficial el traspàs, un cop el club blaugrana i la Penya n'han tancat els últims detalls. Els Minnesota Timberwolves, l'equip que va escollir el jugador en el número 5 del "draft", s'han reunit en les últimes hores amb Jordi Villacampa, president de la Penya. L'objectiu era presentar l'oferta que fa la franquícia pel base del Masnou. La xifra, però, és inferior a la del Barça i el jugador ja ha dit que vol defensar la samarreta blaugrana, com a mínim, dues temporades.

El club blaugrana espera poder fer oficial avui la nova incorporació, després que el secretari tècnic del bàsquet blaugrana, Joan Creus, i el president de la Penya, Jordi Villacampa, s'han reunit aquesta matinada a les oficines del Barça. Ricky Rubio té un parell de dies de festa de la concentració de la selecció espanyola i aprofitarà per passar la revisió mèdica amb el Barça, com a pas previ a la firma del seu nou contracte.

Per tant, Ricky Rubio no farà el salt al bàsquet nord-americà fins al 2011. Si no hi ha cap imprevist, el serial de l'estiu quedarà resolt en les pròximes hores.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut