Barça

El Barça prepara el partit contra el Màlaga amb una sessió molt intensa

Guardiola no treu el peu de l'accelerador. Tot i el bon moment de l'equip en totes les competicions, el tècnic vol mantenir el nivell i evitar relaxacions. Aquest matí, la plantilla ha fet un entrenament molt intens, amb sessió física i partidet, per preparar el partit de diumenge contra el Màlaga, enmig d'un ambient distès. Els jugadors han celebrat els gols dels partidets d'entrenament amb gran entusiasme. Tal com estava previst, Carles Puyol no forçarà el seu retorn davant del Màlaga i avui s'ha continuat exercitant al marge del grup.

Actualitzat
Just abans de començar, els preparadors físics explicaven a Guardiola en què consistirà l'entrenament. Avui, protagonisme absolut per a ells. Han portat la veu cantant a la xerrada i després s'han fet un fart de donar instruccions. Lorenzo Buenaventura en un grup i Paco Seirul·lo en un altre han estat els directors d'orquestra i han deixat Guardiola en un segon pla. El tècnic i el seu ajudant s'ho han mirat de lluny. Txiki Begiristain, sempre pendent del telèfon, tampoc s'ha perdut detall d'un entrenament en què hi ha hagut atenció personalitzada a cada jugador.

L'objectiu de tot plegat: posar a punt l'equip de cara al tram final de la temporada, en què es decideixen tots els títols, i mantenir la intensitat i la tensió de la plantilla. Guardiola no vol que ningú s'adormi i, de moment, ho està aconseguint.

Fins i tot, no hi ha relax ni als partidets d'entrenament. Touré fa una falta a Eto'o i el camerunès reacciona queixant-se contundentment. Poc després, Piqué marca el gol que dóna la victòria del seu equip i celebració multitudinària. Un altre gest que l'equip està en ratxa. Messi, aquest cop perdedor, no s'ho ha pres gaire bé. Primer es treu Piqué de sobre quan l'intentava consolar i després reclama una falta a Tito Vilanova, que feia d'àrbitre. I és que, en aquest equip, ningú vol perdre.

Carles Puyol ha estat treballant amb un recuperador. Abidal, sotmès en el seu procés recuperador, ha saltat al camp d'entrenament uns minuts. Milito, per la seva banda, ha estat fent treball específic de recuperació al gimnàs.

L'estàtua de Kubala

Ladislao Kubala tindrà una estàtua al Camp Nou, per una iniciativa de l'Agrupació de Veterans del Barça, que aquest any celebra el cinquantè aniversari. Serà una estàtua de bronze, que farà l'escultora Montserrat Garcia Rius, que farà dos metres d'altura i tindrà un pedestal d'un metre i vint centímetres. Encara no té una ubicació concreta definida, però la idea és inaugurar-la el 15 de juny, data en què Kubala va firmar el primer contracte amb el Barça. Hi haurà una campanya de subscripció popular per col·laborar en el finançament del projecte.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut