Barça

Gudjohnsen assegura que el Madrid no els fa por i ironitza sobre el moment dels blancs

Els homes de Guardiola van tornar als entrenaments després de dos dies de descans, aprofitant que és una setmana sense partit intrasetmanal. Els jugadors tornen a la feina segurs d'ells mateixos i deixant clar que ells mai han tingut por del Madrid, tot i la remuntada. Perquè no creuen, almenys no ho creu Gudjohnsen, que el Madrid acabi de remuntar de veritat. L'islandès tenia ganes d'enviar missatges a Madrid. No entén els que diuen que el Madrid té avantatge pel fet de jugar només un partit per setmana.

Actualitzat
Control per sorpresa

Aquest dimecres els jugadors van tornar a la feina després de dos dies de festa. Proves físiques per mantenir un control de l'estat de cada jugador i visita sorpresa: la UEFA es va presentar a Sant Joan Despí per fer un control antidopatge a deu jugadors del Barça.

Márquez no marxarà amb Mèxic

El defensa barcelonista Rafael Márquez, capità de la selecció mexicana, no viatjarà finalment per integrar-se en la concentració del combinat del seu país amb vistes al partit contra Costa Rica, una decisió adoptada després d'una reunió mantinguda amb l'entrenador Pep Guardiola.

18.500 entrades per a la final de Copa

D'altra banda, ja ha quedat enllestit el repartiment d'entrades per a la final de Copa. El Barça disposarà de 18.500 entrades, amb preus variats entre els 50 i els 140 euros, que posarà a la venda només entre els seus socis a través de la pàgina web del club.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut