BARÇA

El Barça, preocupat per l'estat físic d'Ansu Fati

El jugador no ha participat en cap dels partits de la Lliga de Nacions amb la selecció i, en diverses ocasions, no ha entrenat amb els seus companys

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga de Nacions no tornarà fins al mes de setembre, però el que sí que hauria tornat és la preocupació del Barça per Ansu Fati. La jove perla blaugrana no ha participat a cap dels partits que la selecció espanyola ha disputat durant les últimes setmanes, tot i que Luis Enrique decidís comptar amb ell. Però això no és l'únic, el qui és considerat un dels joves talents del món del futbol pel seu potencial, tampoc ha seguit la rutina dels seus companys amb l'absoluta. De fet, en diverses ocasions no ha participat en els entrenaments programats pel tècnic asturià.

En aquest sentit, les alarmes haurien saltat a can Barça. Segons relatava aquest divendres a la nit el periodista Xavi Campos a l'"Onze", d'Esport3, des del FC Barcelona s'haurien posat en contacte amb els serveis mèdics de la selecció per valorar l'estat d'Ansu Fati i preguntar quina és la seva situació. Tot i això, la recaiguda del jugador sembla estar descartada, però les molèsties a la cuixa esquerra haurien reaparegut. Una situació que preocupa de cara a l'inici de la temporada.

Luís Enrique ja va assegurar en una de les rodes de premsa d'aquesta Lliga de Nacions que no forçaria amb Ansu Fati.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut