Umtiti i Pjanic s'han emportat xiulets en la presentació del primer equip
Barça

El Barça ofereix la carta de llibertat a Umtiti i Pjanic

Segons ha avançat Mundo Deportivo, el club blaugrana hauria optat per aquesta opció per buscar la sortida de dos jugadors que no entren en els plans de Koeman i així estalviar-se les seves elevades fitxes

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça busca agilitzar l'operació sortida dels jugadors amb els quals no compta per poder complir amb el fair play financer amb l'objectiu de renovar Leo Messi. Segons ha avançat Mundo Deportivo, el club blaugrana hauria ofert la carta de llibertat a Samuel Umtiti i Miralem Pjanic, dos futbolistes que no entren en els plans de Ronald Koeman, i així estalviar-se les seves elevades fitxes.

Després de la cessió de Trincao al Wolverhampton i l'acord amb Matheus Fernandes per rescindir-li el contracte, el central francès i el migcampista bosnià podrien ser els pròxims a sortir del club blaugrana. A Umtiti, en un primer moment, el Barça li havia ofert l'opció de marxar cedit i semblava que el jugador estava disposat a acceptar aquesta opció, però finalment s'ha optat per oferir-li la carta de llibertat. En els dos casos ja s'han començat les negociacions i només falta tancar l'acord definitiu.

Anar al contingut