El xilè Arturo Vidal havia dit que si no tenia més minuts podria marxar del Barça
El Barça tanca la porta a la sortida Arturo Vidal en aquest mercat d'hivern.
BARÇA

El Barça no preveu la sortida d'Arturo Vidal al mercat d'hivern

El xilè va expressar a TV3 la seva voluntat de sortir si no era important al Barça. La presència d'Antonio Conte a l'Inter feia pensar en un retrobament entre antics integrants de la Juventus, però el club nega que hi hagi cap negociació

Jordi SunyerActualitzat

Fa dues setmanes, en una entrevista a TV3, Arturo Vidal va provar d'espanyar la porta de la seva sortida del Barça. Venia d'encadenar tres titularitats (Valladolid, Llevant i Slavia) i de marcar, a Leganés, el seu quart gol de la temporada. Però a Butarque va iniciar una seqüència de quatre partits participant com a suplent, rellevant migcampistes a qui Valverde havia preferit com a titulars (Rakitic, Arthur i De Jong).

"M'agradaria ser aquí sempre, però he de ser objectiu i viure el dia a dia. Si al desembre, o quan acabi la temporada, sento que aquí no soc important, hauré de buscar solucions i ampliar horitzons per ser-ho."

El vaitot de Vidal, amb tot, no ha inquietat el club. Segons ha pogut saber TV3, el Barça no preveu que l'ex de la Juventus marxi en el mercat d'hivern. A Milà, Vidal hi té Antonio Conte, amb qui va coincidir tres temporades de bianconero: però, segons fonts del club, si bé és cert que Éric Abidal i Ramon Planes van presenciar l'Inter-Roma de divendres i que van aprofitar el viatge per agendar diverses reunions de treball, no hi ha cap negociació amb l'Inter per al traspàs d'Arturo Vidal al gener.

Qui sí que té possibilitats de tancar l'etapa al Barça, en aquest cas breu, és Jean-Clair Todibo. Tal com ha informat avui el diari Sport i ha pogut confirmar TV3, el Milan s'ha afegit a la llista de pretendents del central francès, relació on ja figuraven el Bayer Leverkusen i equips anglesos. Amb tot, el contacte no ha passat d'un sondeig. Els milanistes tenen lesionats dos dels seus centrals: el brasiler Leo Duarte en té per tres o quatre mesos, i Mattia Caldara (la moneda de canvi pel retorn de Bonucci a la Juventus) s'està recuperant d'una lesió de lligaments del genoll. Si Caldara rep l'alta al gener, segons informacions periodístiques, el Milan renunciaria a anar al mercat d'hivern, però si hi hagués de recórrer, no té capacitat per afrontar un traspàs i hauria de demanar una cessió. El Barça, però, busca un traspàs per fer calaix amb un jugador adquirit per un milió d'euros fixos; i un Milan devaluat necessita més experiència que joventut.

Anar al contingut