Barça

El Barça manté la seva adhesió a la Superlliga, a l'espera de l'assemblea

Aquest dimecres Atlètic de Madrid i Inter de Milà han abandonat el projecte i ahir van fer marxa enrere els sis clubs anglesos

Laura BruguésActualitzat

El Barça manté la seva adhesió a la Superlliga, segons ha pogut saber TV3, tot i que cada vegada hi ha més clubs que han decidit retirar-se del projecte. Si dimarts van ser els sis clubs anglesos els que van fer marxa enrere, aquest dimecres ha estat l'Inter de Milà i l'Atlètic de Madrid els que han decidit abandonar la Superlliga.

De moment, el Barça no té previst fer cap tipus de pronunciament al respecte. El club manté la seva adhesió a la Superlliga, condicionat a l'aprovació en l'assemblea de compromissaris. Fonts del Barça indiquen que sense la Superlliga el problema econòmic del futbol continuarà i que el club defensa els interessos de la institució catalana. En aquest sentit, l'entitat blaugrana està en converses entre totes les parts, és a dir, amb els clubs impulsors de la Superlliga i també amb la UEFA. Des de dins del club asseguren que cal veure com es mouen les peces, però tenen clar que cal fer alguna cosa perquè se solucionin els problemes econòmics del futbol.

Laporta ho explica a Koeman i als capitans

El president Laporta va explicar el projecte de la Superlliga a Ronald Koeman ahir. Aquest dimecres també n'ha parlat amb els capitans. Tots s'han trobat aquest dimecres al Museu del Barça, on han col·locat l'última Copa guanyada aquest dissabte a Sevilla. El club ha volgut transmetre així una imatge d'unitat.

Leo Messi i Gerard Piqué, col·locant la Copa a la vitrina davant la mirada de Joan Laporta (FCBarcelona)

 

 

ARXIVAT A:
Superlliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut