Futbol Sala

El Barça Lassa guanya l'Osasuna Magna (1-3) i jugarà la final de la Copa d'Espanya

La final s'enfrontarà a El Pozo, que ha derrotat (5-1) Movistar Inter

El Barça llueix la seva millor versió per plantar-se a la final de la Copa d'Espanya de Futbol Sala després de guanyar l'Osasuna Magana per 1 gol a tres.

Tres anys després, el Barça Lassa ha disputat unes semifinals de la Copa d'Espanya de Futbol Sala; han sortit inspirats els d'Andreu Plaza i ben aviat i a passada d'Adolfo, Ferrao, el "pichichi" de l'equip ha marcat el zero a un.

L'Osasuna ha tingut en el seu porter, Asiér, un dels millors aliats amb aturades magistrals. Una jugada col·lectiva, l'ha culminada Adolfo, el més llest per posar el zero a dos en el marcador. També el porter del Barça Lassa, Juanjo, ha estat providencial al llarg de la primera part.

Els travessers, un a cada porteria, protagonistes en els primers minuts de la segona part. Fruit de la seva ambició, Adolfo en el minut 34 ha marcat el zero a tres i Ortego, l'ex del Barça, ha posat una mica d'emoció en superar la porteria de Juanjo per establir l'1 a 3 que al final ha estat definitiu.

Primera final de la Copa d'Espanya per Andreu Plaza com a entrenador del Barça. La jugarà contra El Pozo Murcia que ha sacsejat el Movistar Inter per un gol a 5.