Bàsquet

El Barça Lassa cau al Palau contra l'Iberostar Tenerife i es complica el factor pista als "play-off" pel títol (65-73)

Els blaugrana sempre han anat a remolc en el marcador i han encaixat una desfeta a casa davant la millor defensa del campionat

Actualitzat

El Barça Lassa ha encaixat una derrota contra l'Iberostar Tenerife al Palau Blaugrana per 65 a 73 i s'ha complicat tenir el factor pista a favor en els "play-off" pel títol de la Lliga Endesa. Els blaugrana sempre han anat a remolc en el marcador i s'han estavellat davant la millor defensa del campionat. 

Els canaris han començat dominant amb un parcial inicial de 3 a 9 que ha obligat Bartzokas a demanar el primer temps mort del partit. El Barça ha tingut molts problemes en atac i només Ante Tomic ha fet mal davant el desencert general dels seus companys. Al descans, els blaugrana han aconseguit capgirar el resultat advers i han marxat al vestidor amb un punt d'avantatge (33-32).

En la represa, el joc del Barça ha seguit sense tenir continuïtat i el Tenerife ha castigat el seu rival a base de triples. Aaron Doornerkamp, amb un cinc de vuit en d'encert en llançament exterior, ha estat el botxí del conjunt blaugrana, que amb aquesta desfeta a casa es queda amb un balanç de 21 victòries i 10 derrotes quan queda l'última jornada de la lliga regular.

Anar al contingut