Eurolliga

El Barça Lassa buscarà una victòria històrica a Istanbul per tornar a una "final four"

L'enfrontament serà un duel de dos entrenadors amb molta personalitat: Svetislav Pesic i Ergin Ataman. Els blaugrana buscaran trencar el factor pista en el cinquè partit d'un play-off per primera vegada

Víctor LavagniniActualitzat

El Barça Lassa de bàsquet té aquest dimecres un repte majúscul: guanyar a Istanbul i classificar-se per a la "final four" de l'Eurolliga. Mai cap equip ha aconseguit guanyar el cinquè partit en pista contrària. L'enfrontament serà, també, un duel de dos entrenadors amb molta personalitat: Svetislav Pesic i Ergin Ataman.

La prèvia del cinquè partit va començar després de l'encaixada dels dos entrenadors al final del quart.

"Estic content perquè al vestidor no tenia cap lesionat després del partit. Fem el millor bàsquet de l'Eurolliga i ho demostrarem a Istanbul", va assegurar el tècnic de l'Efes en la roda de premsa posterior al quart partit al Palau.

"Ell vol motivar els aficionats a Istanbul. Penso que això és una tàctica", va respondre el tècnic blaugrana.

Els blaugranes no van anar al tir lliure fins al minut 30 en una acció de "tres més un" d'Heurtel. Ataman no va veure tècnica per entrar a la pista després d'un contraatac de Moerman. Anadolu Efes i Barça Lassa, dues maneres d'interpretar el joc.

El Barça Lassa juga a Istanbul contra la història. Cap equip ha trencat el factor camp en el cinquè partit d'un play-off. Els blaugranes buscaran una "final four" després de cinc anys.

ARXIVAT A:
Eurolliga
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut