Larkin ha liderat la contundent victòria de l'Anadolu Efes al Palau (EFE)
Eurolliga

Un Barça Lassa desconegut cau apallissat davant d'un magnífic Anadolu Efes (68-102)

Un magnífic Shane Larkin ha infligit una duríssima derrota als blaugranes, que estan obligats a guanyar el quart partit per mantenir opcions de classificar-se per a la "final four" de Vitòria

Jordi RobirosaActualitzat

Una cosa és perdre i una altra de molt diferent és deixar-se anar. I això és el que ha fet el Barça Lassa en els darrers 15 minuts del partit. Un matx que des del minut 1 ha controlat l'Anadolu Efes, amb unes estadístiques de tir al·lucinants, que no han trobat una resposta adequada en un Barça ansiós i impotent.

I això que en tornar a la pista després del descans un parcial de 8 a 0 semblava que els blaugranes tenien opcions, però l'esperança ha durat molt poc i entre Micic i, sobretot, Larkin, amb 30 punts, s'han encarregat d'infligir una duríssima derrota als catalans. I encara una altra dada preocupant: el Barcelona ha fet 6 de 19 en tirs lliures; impropi d'un equip professional.

Aquest divendres es disputarà el quart partit al Palau i el Barça estarà obligat a guanyar si vol mantenir opcions de classificar-se per a la "final four" de Vitòria.

El Baskonia perd el factor pista contra el CSKA (77-84)

Al Baskonia li ha passat el mateix que al Barça i ha perdut el factor pista que havia recuperat amb la seva victòria a Moscou. L'equip basc ha perdut el tercer partit, a casa, per 77 a 84. L'equip rus ha agafat 10 punts d'avantatge en el primer quart i, tot i que el Baskonia ha pogut recuperar-se en el segon i en el tercer, en el decisiu els russos han imposat la seva experiència per acabar guanyant de set. Nando De Colo, amb 28 punts, ha estat la figura del CSKA, que se situa a només un triomf de deixar els vitorians fora de la seva "final four".