El Barça i el Dinamo han empatat sense gols en un duel amb alternatives (@FCBmasia)
Youth League

El Barça juvenil no concreta el seu domini contra el Dinamo de Kíev (0-0)

Els blaugranes han sumat un punt contra un rival que arribava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper com a líder indiscutible després de golejar el Benfica i el Bayern en les dues primeres jornades

David CarballoActualitzat

El juvenil A del Barça no ha passat de l'empat sense gols contra el Dinamo de Kíev en partit corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la Youth League. Els blaugranes no han concretat el seu major domini contra un rival que arribava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper com a líder indiscutible després de golejar el Benfica i el Bayern en les dues primeres jornades.

El conjunt d'Òscar López ha plantat cara als ucraïnesos en un duel amb alternatives i amb ocasions per als dos equips. El Dinamo s'ha pogut avançar en el minut 25 amb una rematada de Popov que s'ha estavellat al pal i el Barça ha respost amb una doble oportunitat de Barberà i Ilias Akhomach, que han topat amb la bona intervenció del porter Neixtxeret.

En la represa, el Barça ha incrementat el seu domini, però no ha estat encertat en els metres finals. El Dinamo també ha avisat amb un altre xut al pal de Tsarenko en un ràpid contraatac. Al final, el resultat inicial no ha variat, un empat que deixa el Barça amb quatre punts després de tres jornades.

Anar al contingut