BARÇA

El Barça activa la quarta palanca: La pilota ara a la teulada de LaLiga

El club vendrà el 24,5% de Barça Studios per 100 milions d'euros per poder fer efectives les inscripcions dels nous fitxatges

Redacció Esport3Actualitzat

L'activació de la quarta palanca era qüestió de dies. Si el Barça vol inscriure els nous fitxatges, a més de Dembélé i Sergi Roberto, ha d'obtenir més ingressos. Així ho va advertir la Lliga, tot i que Laporta estava convençut que, amb el que s'havia fet, ja n'hi havia prou. Ara el club es despendrà, com estava previst, del 24,5% de Barça Studios per 100 milions d'euros, un capital que arriba del fons GDA Luma, de què és titular Gabriel de Alba, propietari del Cirque du Soleil.

Ara la pilota torna a ser a la teulada de la Lliga, que haurà d'analitzar la documentació i donar llum verda a les inscripcions. Tot i això, segons ha pogut saber TV3, el Barça creu que li poden faltar entre 30 i 40 milions d'euros per tancar el capítol de les inscripcions. En cas que sigui així, la rebaixa salarial seria la solució.

Amb la quarta palanca el Barça ja hauria ingressat més de 700 milions d'euros aquest estiu, que han permès a l'equip fer fitxatges i posar-se al dia amb el fair play financer de la Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut