Neto, durant l'entrenament d'aquest dimarts
Barça

El Barça es prepara per confiar la titularitat a Neto

Marc-André ter Stegen continua de baixa per solucionar una tendinopatia i aquest dimarts tampoc s'ha entrenat, fet que obre les portes de la titularitat a Neto

Jordi SunyerActualitzat

Norberto Murara "Neto" s'havia d'incorporar als entrenaments del Barça el dia 2 de gener juntament amb Messi, Suárez i Arturo Vidal. El meta brasiler, però, ha completat aquest dimarts la seva tercera sessió després de Nadal. El motiu és que Marc-André ter Stegen continua de baixa i sense terminis marcats per a la seva reincorporació. El porter alemany, tal com va anunciar el club, continua sotmetent-se a un tractament per mitigar les molèsties que pateix al tendó rotulià del genoll dret.

Ja fa més d'un any que el meta de Mönchengladbach conviu amb aquestes molèsties, que l'han obligat a sotmetre's periòdicament a una teràpia amb factors de creixement, però el calendari de l'inici del 2020 pot ser-li propici perquè aminori el dolor de cara al tram més exigent de la temporada. Si Ter Stegen no estigués a punt pel partit de dissabte i Ernesto Valverde decidís que el porter de la Supercopa ha de ser Neto, l'alemany hauria disposat de pràcticament un mes de descans, entre l'últim partit de Lliga, contra l'Alabès, i el proper duel al Camp Nou, contra el Granada, el diumenge 19 de gener.

A partir d'aquest dia, arriben compromisos de Lliga i Copa del Rei i l'eliminatòria de Champions contra el Nàpols. En tot cas, el Barça no té programat tornar a la feina fins dijous a la tarda; a partir de llavors es pot definir amb més claredat si el repòs de Ter Stegen s'ha d'allargar. Neto s'apropa a una titularitat per la qual es postula des que va arribar.

"Jo vaig venir a Barcelona per jugar, per demostrar el meu treball, per créixer. El més important és treballar amb ganes, amb la professionalitat i la determinació que sempre he tingut, sabent que en aquest club hi ha grans professionals que augmenten el nivell de l'equip. Estic segur que amb tot el que he fet en la meva carrera, amb el que he viscut, ara que sóc a Barcelona puc demostrar i posar sobre el camp tot el que he donat els últims anys i tenir el meu espai."

 

ARXIVAT A:
El Derbi
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut