Ter Stegen no sap si podrà disputar el derbi
Barça

Ter Stegen, dubte per al derbi davant l'Espanyol per molèsties al genoll dret

El porter blaugrana té una lesió al tendó rotulià amb què conviu des de fa mesos. Ter Stegen està seguint un tractament ja acordat amb el club, però per ara és baixa i no està clar que arribi al derbi

Jordi SunyerActualitzat

El porter del Barça Marc-André ter Stegen no s'ha entrenat aquest dilluns amb els seus companys. L'alemany, segons ha confirmat el club, segueix un tractament acordat per una lesió al tendó rotulià del genoll dret, amb què fa mesos que conviu. Ter Stegen ara mateix és baixa, però per suplir-lo s'ha incorporat a l'entrenament d'aquest dilluns Neto, que no tenia previst fer-ho fins al 2 de gener.

Fa un mes, el periodista de Catalunya Ràdio Xavi Campos ja va explicar a "El Club de la Mitjanit" que aquests problemes al genoll han obligat Ter Stegen a jugar infiltrat des de fa pràcticament un any i mig. El porter de Mönchengladbach nota molèsties constants i no acaba de fer net. Segons va explicar Campos, un cop cada quinze dies, Ter Stegen se sotmet a una sessió de factors de creixement per intentar regenerar els teixits d'aquest tendó rotulià que li genera molèsties. El dolor no li impedeix jugar, però li cal tractament. Amb tot, Ter Stegen no és l'únic jugador ni l'únic titular de la plantilla del Barça que se sotmet a aquest tractament periòdicament.

D'altra banda, el Barça també ha confirmat avui que Arthur estarà tres setmanes més de baixa a causa de les seves molèsties al pubis, de les quals s'està tractant. Cal recordar que, com ja va informar TV3, dos dies després de la seva última participació, contra l'Atlètic de Madrid, l'1 de desembre, el brasiler va estar practicant "snowboard" a l'estació andorrana de Grandvalira. En l'entrenament d'aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper també hi han faltat Wagué, amb conjuntivitis, Sergi Roberto, amb permís de l'entrenador, i Messi, Suárez i Vidal, que no s'incorporen fins dijous.

ARXIVAT A:
El Derbi
Anar al contingut