Handbol

El Barça supera el PSG i buscarà la seva desena Copa d'Europa contra el Kiel

Els blaugranes s'han desfet amb autoritat del París Saint-Germain en la primera semifinal (37-32), i en la segona, els alemanys s'han imposat al Veszprém a la pròrroga. La final es podrà veure en directe per Esport3 a partir de les 20.30

Miquel RibasActualitzat

No ha fallat el Barça davant el PSG, tot i que l'equip blaugrana ha començat anant a remolc. Els francesos han marcat el ritme del partit durant els primers 15 minuts, gràcies a l'encert de Remili, i han arribat a disposar d'un avantatge de tres gols (4-7). No obstant això, el Barça ha sabut mantenir la calma i ha capgirat el partit gràcies al braç de Dika Mem i al porter Kevin Möller. Mem ha marcat sis gols en aquest període dels vuit que ha fet al llarg del partit. Möller ha fet fins a sis parades i s'ha convertit en l'artífex del final de la reacció del París Saint-Germain, que ha marxat al descans perdent de quatre gols (18-14).

La segona part ha començat amb l'equip francès més encertat, gràcies al seu porter Vincent Gerard, que en els primers cinc minuts ha aturat dos penals a Aleix Gómez. Però la reacció del PSG no s'ha produït, per l'encert defensiu blaugrana i dos gols consecutius de Pálmarsson (20-16). Els blaugranes, amb un joc coral molt eficaç, han neutralitzat qualsevol possible acció del seu rival. Fins i tot Kevin Möller ha fet un gol davant la desesperació francesa. En l'equip francès només el seu extrem Dylan Nahiu, amb 10 gols, ha mantingut l'efectivitat en atac.

A falta de set minuts, el Barça ja havia sentenciat la semifinal de la Champions i tenia un màxim avantatge de set gols (36-29). En resum, l'equip de Xavi Pascual ha fet els deures i aquest dimarts intentarà aixecar la seva desena Lliga de Campions

El Kiel, rival del Barça

El rival del Barça en la final serà el Kiel, que s'ha desfet del Veszprém a la pròrroga per un ajustat 36-35. En un duel molt igualat i ple d'alternatives, els alemanys s'han acabat emportant un triomf molt treballat. Al final del temps reglamentari s'ha arribat amb empat a 29 i en els 10 minuts afegits, els alemanys han derrotat els hongaresos que entrena el català David Davis. Amb el temps esgotat, el Veszprém ha tingut l'opció de forçar una segona pròrroga.