Barça

El Barça el vol d'ambaixador i Abidal vol continuar jugant a futbol

Éric Abidal ha admès un cop més que desitja continuar jugant al Barça, però que el club encara no s'ha posat en contacte amb ell per renovar el seu contracte, que venç el pròxim 30 de juny. El francès ha insistit que "si la salut m'ho permet, vull continuar jugant. Vull continuar jugant al Barça, però el meu contracte acaba al juny. Què faig si ells no em criden?", s'ha preguntat.

Actualitzat
Éric Abidal, que s'ha reincorporat al futbol actiu després de superar un càncer de fetge, ha admès un cop més que desitja continuar jugant al Barça, però que el club encara no s'ha posat en contacte amb ell per renovar el seu contracte, que venç el pròxim 30 de juny. En unes declaracions a l'emissora RAC1, Abidal s'ha referit a la possibilitat que en el futur pogués exercir com a ambaixador esportiu del Barça i sobre això ha insistit que vol decidir el seu futur i el seu futur passa per "continuar jugant a futbol". "Si la salut m'ho permet, vull continuar jugant. Vull continuar jugant al Barça, però el meu contracte acaba al juny. Què faig si ells no em criden?", s'ha preguntat.

Abidal, que es va sotmetre a un trasplantament de fetge i a diverses operacions per superar un càncer, en un procés en el qual va perdre 19 quilos i el va mantenir apartat dels terrenys de joc durant un any, espera que el contacte amb el Barça es produeixi com més aviat millor.

El Barça es planteja la possibilitat de convertir-lo en ambaixador del club. "Em van comentar alguna cosa, però no directament. Sé que el president té plans per a mi. En tot cas, només jo puc decidir el meu futur", ha insistit. Aquest futur, segons ha recalcat Abidal, passa per continuar jugant a futbol. "El temps, Déu dirà, jo no. I després si s'ha de ser ambaixador, encantat de la vida. M'agradaria retirar-me al Barça, però depèn d'ells, no de mi. Si no em volen renovar, què faig?", ha insistit. L'internacional francès considera que el Barça s'ha portat "molt bé" amb ell. "S'ha fet un contracte sense enganyar ningú i ells també", ha insistit.
 
En tot cas, el lateral ha admès que no té ofertes per anar-se'n del Barça. "No, la veritat és que no les tinc. Tinc molts contactes", ha insistit.

"El dia que vaig tornar a jugar, substituint Gerard Piqué, va ser millor que aixecar una copa de la Champions. Hi havia molta gent esperant aquell dia, com jo. La veritat és que tots els ànims i el suport que he tingut durant aquests anys després es transmet al terreny de joc", ha afirmat. Abidal, a més de plantejar-se crear una fundació per fomentar els trasplantaments i donacions d'òrgans en vida, ha comentat que juntament amb altres socis es farà càrrec d'un hospital dedicat al tractament d'Alzheimer a Clarmont-Ferrand (França). "Fa dos anys que ho tinc", ha insistit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut