Barça

Abidal mostra la seva cara més íntima a una cadena francesa i confessa que va demanar que li induïssin el coma

Éric Abidal va concedir una entrevista a la televisió francesa TF1 en què va fer un repàs als pitjors moments que recorda de la seva malaltia. El defensa francès, que el 10 d'abril del 2012 es va sotmetre a un trasplantament de fetge, va explicar que va demanar als metges que li induïssin el coma.

Actualitzat
Éric Abidal va concedir una entrevista a la televisió francesa TF1 en què va fer un repàs dels pitjors moments que recorda de la seva malaltia. El defensa francès, que el 10 d'abril del 2012 es va sotmetre a un trasplantament de fetge, va reaparèixer al Camp Nou contra el Mallorca el dia 6 d'abril, gairebé un any després. Tot i que ara tot són somriures i ovacions per allà on va, el camís d'Abidal ha estat molt dur.

"He patit molt", explicava el defensa a la televisió francesa. "Parlem d'un trasplantament, però de fet, vaig patir quatre o cinc operacions en un temps molt breu. Vaig perdre 19 quilos. Mai vaig pensar en la mort perquè sé que és Déu qui decideix. He patit. Recordo que un diumenge no podia aguantar el dolor, i vaig preguntar als metges si podien induir-me el coma. Després de la quarta operació, aquests mateixos metges em van dir que hi havia una gran quantitat de líquid al ventre i es preguntaven com podia suportar el dolor", va concloure.

Abidal va mostrar la seva cara més íntima i va assegurar que el seu desig era poder recuperar la normalitat de la seva vida, que lògicament incloïa tornar a jugar al futbol: "Sóc un lluitador. La meva meta era sempre poder viure la mateixa vida que tenia abans, jugant al futbol. Volia retirar-me de la millor manera, al terreny de joc".

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut