El Barça deixa fora de combat l'Eibar i es posa líder de la Lliga (0-3)

Antoine Griezmann, Leo Messi i Luis Suárez han enviat la pilota al fons de la xarxa del conjunt basc en el duel de Lliga disputat a Ipurua

Laura BruguésActualitzat

El Barça ha sumat una victòria d'autoritat a Ipurua amb un 0-3. Han marcat els tres integrants del trident, és a dir, Messi, Suárez i Griezmann. Els blaugranes han sumat així el cinquè triomf consecutiu en la millor ratxa de la temporada. De retruc, a més, els blaugranes han acabat consolidant el seu lideratge a la Primera Divisió després de l'ensopegada del Reial Madrid a Son Moix aquest dissabte al vespre.

Amb Piqué sancionat, Samuel Umtiti ha tornat a l'onze titular del Barça, superada la lesió al peu, i ha jugat el primer partit de la temporada fent parella amb Lenglet. Feia 5 mesos que no jugava un partit oficial. Jordi Alba ha tornat al lateral esquerre, i Busquets, al mig centre. Amb Dembélé també sancionat, Griezmann ha tornat al trident amb Messi i Suárez.

Abans del primer quart, ha arribat el 0-1. Des del darrere, gran passada de Lenglet, que veu Griezmann, i el francès supera el porter Dmitrovic per transformar el primer gol del partit.

Messi ha tingut el segon, però no li ha acabat de sortir el regat, i el porter Dmitrovic ha tret una mà salvadora. El porter de l'Eibar també ha evitat la rematada de De Jong.

Semedo ha entrat a l'inici de la segona part perquè Sergi Roberto tenia molèsties al genoll esquerre.

El Barça ha anat per feina. El 0-2 ha arribat de les botes de Messi. Jugada que inicia De Jong, hi intervenen Suárez i Griezmann i l'argentí remata al fons de la xarxa. En el 0-3, bona visió de Griezmann, que veu la desmarcada de Messi. L'argentí li ha deixat la pilota a Suárez perquè marqués. Així cada integrant del trident avui ha sumat un gol. Amb aquesta diana l'uruguaià ha igualat Samitier com a quart màxim golejador de la història del Barça, amb 184 gols.

El Barça ha completat el millor partit com a visitant i ha sumat la cinquena victòria consecutiva.