Copa del Rei

El Barça cau eliminat de la Copa als quarts de final després d'un gol de Williams al temps afegit a San Mamés(1-0)

Els blaugranes han caigut eliminats als quarts de final després d'encaixar un gol d'Iñaki Williams al temps afegit (1-0), a San Mamés. Abans, Unai Simon havia salvat el seu equip en dues ocasions clares dels de Setién.

Laura BruguésActualitzat

Sergi Roberto d'extrem dret ha estat la novetat a l'onze del Barça, mentre que Griezmann s'ha quedat d'inici a la banqueta. En la primera part, el perill dels blaugranes ha arribat en els minuts inicials de les botes d'Ansu Fati. Primer amb un xut que ha sortit a fora, arran d'una passada de Messi. I després, amb una nova acció d'Ansu Fati que s'ha convertit en una doble ocasió amb rematada final de De Jong.

L'única rematada de l'Athletic Club en el primer temps ha estat de Dani García a fora, aprofitant una pilota que ha perdut Ter Stegen.

Passada la mitja hora, Messi ha acabat veient una groga per fer una falta ja amb el joc aturat, tip de les faltes que estava rebent.

Ja a la segona part, Griezmann ha entrat al lloc d'Ansu Fati. Els blaugranes cada cop s'han acostat amb més perill a la porteria de l'Athletic. En aquesta acció, el Barça ha tingut el gol a prop. Se li ha escapat la pilota al porter Unai Simon i Rakitic hi ha posat la bota, però els jugadors de l'Athletic l'han pogut allunyar.

En una nova ocasió, centrada de Messi i Jordi Alba que es precipita xutant a porteria en comptes de passar-l'hi a De Jong, que venia a rematar.
Poc després, l'holandès ha reclamat un penal, però ni Martínez Munuera ni el VAR l'han assenyalat.

Sense pausa, Griezmann ha tingut una gran ocasió per marcar, després d'una passada de Sergi Roberto. Unai Simon ha evitat el gol.

Piqué  no ha pogut acabar el partit i ha demanat el canvi al 79 per lesió. L'ha substituït Umtiti.

Messi ha tingut el gol a tocar, però un cop més Unai Simon ha salvat el seu equip, i de quina manera. Perquè pràcticament en la jugada següent, ja al temps afegit, centrada d'Ibai des de la dreta que frega Busquets lleugerament i Iñaki Williams transforma l'1-0 que elimina el Barça de la Copa. L'Athletic Club passa a semifinals.