Martí Soler en una acció contra l'Ademar Lleó
Martí Soler en una acció contra l'Ademar Lleó (@ASOBAL)
Handbol

El Barça, campió de la Copa Asobal després d'un passeig triomfal (21-39)

És el divuitè títol dels blaugranes en aquesta competició en la tercera final que disputaven davant de l'Ademar; Ludovic Fàbregas, màxim golejador del partit amb 7 gols i cent per cent d'efectivitat

• Manolo Cadenas ha començat a jugar amb superioritat en atac molt aviat, el resultat ha estat encaixar un 0 a 4 de sortida favorable al Barça, amb gol inclús del porter Pérez de Vargas. Tot plegat en només quatre minuts i primer temps mort de Manolo Cadenas.
  • L'Ademar ha tardat sis minuts a fer el primer gol, Deividas Virbauskas.
  • El Barça arriba al primer terç de la final 3 a 10, amb Ludovic Fàbregas amb 3 gols com a màxim golejador.
  • En el minut 20 el Barça ha agafat 10 gols de marge, amb el gol de Jonathan Carlsbogard des de la seva pista.
  • El Barça ha arribat al descans amb el màxim avantatge 10 a 21, 11 gols de marge, amb 4 gols de Luka Cindric, el màxim golejador.
  • A la segona meitat, amb la final ja decidida, el Barça no ha premut més accelerador, mantenint-se l'avantatge.
  • Gran aportació ofensiva de Ludovic Fàbregas, que ha sumat sis gols amb un cent per cent d'efectivitat.
  • Els de Carlos Ortega han arribat amb 14 gols de marge a l'equador de la segona part, 18-32, màxim avantatge.
  • Gonzalo Pérez de Vargas ha deixat el seu lloc al porter del filial Roberto Domènech.
  • 18è títol de la Copa Asobal per al Barça, 12è consecutiu.