Barça

Neymar acapara l'atenció en l'arribada del Barça als Estats Units

L'equip d'Ernesto Valverde té un programa intens a la gira americana: 3 partits en 10 dies, contra Juventus, Manchester United i Reial Madrid

Actualitzat

El Barça ja és als Estats Units, l'escenari d'una gira de pretemporada intensa, on jugarà tres partits en 10 dies i contra rivals d'entitat. L'equip ha aterrat aquesta matinada a Nova York amb les absències de Ter Stegen i André Gomes, encara de vacances perquè van jugar la Copa Confederacions, i dels lesionats Rafinha i Deulofeu. A l'arribada a l'aeroport de Newark els esperaven alguns seguidors, que han intentat, sense èxit, aconseguir algun autògraf dels jugadors blaugranes.

El que acapara gairebé tots els flaixos, però, és Neymar, perquè persisteixen els rumors que el situen al Paris Saint Germain, i que el mateix jugador encara no ha desmentit. El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, que ha encapçalat l'expedició blaugrana, ha reiterat el convenciment que el brasiler es quedarà al Baça i tots dos podrien haver aprofitat el viatge per mantenir una reunió d'urgència.  

L'estrena del Barça d'Ernesto Valverde serà la matinada de dissabte a diumenge (0.00, TV3) contra la Juventus, l'últim botxí de l'equip blaugrana a la Lliga de Campions. Serà, molt probablement, el debut amb la samarreta blaugrana de Nélson Semedo, l'únic jugador que l'equip ha fitxat fins ara, a més de l'esmentat Deulofeu. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut