Actualitat blaugrana

El Barça apallissa el Red Bulls (2-6) i Eto'o torna a mostrar el seu olfacte golejador

El Barça ha tancat la gira pels Estats Units amb una golejada davant el Red Bulls (2-6) en la qual Samuel Eto'o ha tornat a reivindicar un lloc a la plantilla. El camerunès ha fet dos gols, igual que l'altre dia contra el Chivas, en un partit dominat de cap a peus pels blaugranes. L'equip ha confirmat que està interioritzant les ordres del nou entrenador però encara hi ha llacunes defensives que s'hauran de polir. I és que el pròxim partit ja tindrà caràcter oficial: dimecres, en l'anada de la prèvia de la Champions, contra el Wisla de Cracòvia.

Domini aclaparador del Barça en els primers minuts del partit contra els Red Bulls. En el minut 14, Henry ha obert el marcador però l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc. No ha estat res. Tres minuts després, Xavi feia el 0-1 en rematar de cap una centrada de Dani Alves, provocant el desconcert dels novaiorquesos, que encaixarien dos gols més seguits, un d'Eto'o i un altre de Márquez.

Tot i que els Red Bulls han retallat distàncies en el minut 29 mitjançant Stammler, que ha aprofitat una errada de Valdés, el Barça ha mantingut els tres gols de renda al descans gràcies a Eto'o, que ha fet l'1-4 en el minut 42.

Pep Guardiola ha fet sis canvis de cara a una segona part que s'ha iniciat amb una altra errada de Valdés, que no ha pogut interceptar una passada creuada que Jorge Rojas ha enviat al fons de la xarxa. Però el Barça ha seguit dominant a plaer i Jeffren i Pedro han acabat posant el 2-6 en el marcador perquè no hi hagués cap dubte de la superioritat culer.

Ara l'equip ja és a Barcelona per preparar la prèvia de la Champions contra el Wisla de Cracòvia i resoldre el "cas Messi".