Cavani va respondre una felicitació per aquest gol a Southampton amb una expressió jutjada com a racista (Reuters)
Futbol

Edinson Cavani, expedientat per un missatge presumptament racista després de salvar el Manchester United

El golejador uruguaià, que acabava de salvar el United de la derrota a Southampton, haurà de respondre davant de la Federació Anglesa

Actualitzat

Edinson Cavani no va poder assaborir gaire de la seva gran nit amb el Manchester United: va entrar a la represa del partit contra el Southampton quan el seu equip estava perdent (2-0) i va fer reaccionar els "red devils" amb una assistència i dos gols, l'últim ja en temps afegit, per propiciar el triomf dels seus (2-3).

El nou heroi del United potser no va ser prou escrupolós quan va atendre totes les lloances que li arribaven des de les xarxes socials. Especialment quan va contestar un afalac d'un amic uruguaià amb un "Gracias Negrito". L'expressió possiblement tenia intenció afectuosa però ràpidament va ser interpretada com a racista per alguns usuaris. La polèmica va anar creixent a les xarxes i al cap d'unes tres hores, quan se'n va adonar, Cavani va esborrar el missatge.

Però el cas s'havia fet ja gros i la Federació Anglesa ha decidit obrir un expedient disciplinari al golejador uruguaià, que podria fins i tot ser sancionat esportivament.

 

 

 

 

Anar al contingut