Nico Laprovittola durant una acció del partit
Nico Laprovittola durant una acció del partit (EFE)

Dura derrota del Barça a Saragossa (76-71) i exhibició de la Penya (92-75)

Els blaugranes tenien la victòria a tocar, però un mal darrer quart ha sentenciat els de Saras. El Joventut, en canvi, ha estat molt superior i no ha donat opció al Fuenlabrada

El Barça ha tornat a perdre, aquesta vegada a la pista del Casademont Saragossa. Els de Saras Jasikevicius tenien el partit controlat, però un mal darrer quart ha provocat la setena derrota dels blaugranes a la Lliga Endesa.

El Saragossa ha contrarestat un bon inici dels blaugranes i el partit ha estat igualat fins al descans. A la represa, el Barça ha tornat a fer un bon inici i ha tornat a agafar un avantatge de fins a 11 punts en el tercer quart. Els locals, de nou, s'han sobreposat i han igualat el duel en el tram final de partit.

L'últim quart ha estat nefast per als de Saras, que no han trobat la manera de neutralitzar l'atac dels locals. Un parcial de 25-13 ha sentenciat els blaugranes, que han acabat caient per 76-71. De poc han servit els 26 punts d'Álex Abrines, que ha estat el màxim anotador de l'enfrontament.

La derrota ha minvat la confiança de Saras Jasikevicius en l'equip. L'entrenador blaugrana es va mostrar realment preocupat a la roda de premsa posterior al partit.

Victòria còmoda del Joventut

Els primers minuts de la Penya no feien preveure el que ha acabat passant a l'Olímpic. Els de Carles Duran han començat per sota amb un parcial de 0-5, un marcador que ha estat favorable al Fuenlabrada durant tot el primer quart, amb una màxima diferència de 7 punts. El Joventut, però, ha iniciat el segon quart un per sota, i ràpidament ha agafat les regnes de l'electrònic.

Dos triples consecutius de Brandon Paul han posat terra entremig i, a mesura que passaven els minuts, el verd-i-negres s'han escapat clarament en marcador. Un parcial de 37-18 en el segon quart ha sentenciat pràcticament el duel. A la segona part, els de Badalona han ampliat la diferència fins als 20 punts, que s'ha mantingut gairebé fins al final. Derek Willis, amb 18 punts i 22 de valoració, ha estat el màxim anotador dels locals en un duel que ha acabat 92-75.