Futbol

Drogba podria fitxar amb l'equip xinès Shanghai Shenhua les pròximes hores

Didier Drogba podria firmar en breu amb el club xinès Shangai Shenhua, segons informa el diari asiàtic "Xinmin Wanbao". L'iborià es retrobarà així amb el que ja va ser company seu al Chelsea, Nicolas Anelka. En cas que això passés, Drogba cobrarà un sou galàctic: 12 milions d'euros per temporada.

Actualitzat
Didier Drogba firmarà durant les pròximes hores amb el club xinès Shangai Shenhua, segons informa el diari asiàtic "Xinmin Wanbao". L'iborià es retrobarà així amb el que ja va ser company seu al Chelsea, Nicolas Anelka. A part, el club de Xangai compta també amb la presència d'un altre conegut: l'entrenador argentí Sergio Batista.

Després de diverses negociacions i molts mesos de contactes, l'exdavanter del Chelsea jugarà dos anys i mig al club xinès, del qual cobrarà un sou galàctic: 12 milions d'euros per temporada. Amb aquests números, Drogba es converteix en el fitxatge més car de la història de la Superlliga xinesa.

El Shangai Shenhua és, ara mateix, el 12è classificat d'aquesta competició. El jugador, doncs, tindrà feina si vol continuar aixecant títols. En aquest cas, a la Xina.
Anar al contingut