Donovan Mitchell, a punt d'esmaixar (Reuters/USA Today)
Bàsquet

Donovan Mitchell ja marca diferències per als Cavaliers

Tot esperant la tornada a les pistes de Ricky Rubio, els Cavs eleven el seu nivell competitiu gràcies a "Spida" Mitchell, autor de 43 punts contra els Lakers

Redacció Esport3Actualitzat

Els Cleveland Cavaliers van fer aquest estiu una aposta important per Donovan Mitchell, i n'estan traient rèdit. L'exjugador dels Utah Jazz s'ha integrat a la perfecció amb l'equip d'Ohio, i ha estat precisament coincidint amb la visita del fill pròdig, LeBron James, quan ha mostrat la seva millor versió. Mitchell ha anotat 43 punts en el triomf dels Cavs sobre els Lakers (116-102), el seu rècord de la temporada.   

 

Els Lakers venien d'una bona ratxa, impulsats pel bon estat de forma d'Anthony Davis, però a la casa groc-i-porpra les alegries són efímeres: l'aler pivot ha hagut de marxar als vestidors encara al primer quart després de comprovar que els símptomes de febre amb què ha saltat a la pista no li permetien jugar a un nivell digne. 

LeBron James, ovacionat a l'inici del matx com cada vegada que torna a la pista dels Cavaliers, ha fet un bon paper, amb 21 punts i 17 rebots al seu compte particular, però els Lakers no han pogut superar uns Cavs gairebé inexpugnables a casa: aquesta temporada només han perdut un partit com a locals dels 12 que han jugat. 

A l'espera de poder comptar amb Ricky Rubio, que es troba en la fase final de la seva recuperació, els Cavaliers estan fent una temporada com no es recorda precisament des dels temps de LeBron: sumen 16 victòries per 9 derrotes en total, i són tercers a la Conferència Est.       

 


 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut