Futbol

Diversos ferits al camp del Zamora en cedir una tanca de la graderia

La barana va cedir quan un grup d'aficionats del Deportivo de la Corunya estaven celebrant el gol de la victòria del seu equip

Redacció Esport3Actualitzat

Gran ensurt aquest dimecres a l'estadi Ruta de la Plata de Zamora quan es jugava el partit de la vintena jornada de la Primera RFEF entre l'equip local i el Deportivo de la Corunya. Es disputava el temps reglamentari quan Alberto Quiles va marcar el gol que donaria la victòria al conjunt gallec. Els jugadors del Deportivo es van acostar a la zona del camp on hi havia els aficionats del seu equip per celebrar el gol i aleshores la tanca de la graderia va cedir i diversos aficionats van caure a terra.

De seguida, membres de la Creu Roja van atendre els seguidors del Deportivo. La majoria van resultar amb ferides lleus a la cara i diverses parts del cos, però a un dels aficionats el van haver de traslladar en ambulància a un hospital de la localitat amb una fractura a la cama. El Zamora CF ha emès un comunicat en què lamenta profundament "els ferits de l'afició del Deportivo de la Corunya en caure una tanca del Ruta de la Plata durant la celebració del gol de la victòria de l'equip gallec" i agraeix la ràpida actuació de les assistències mèdiques i les forces policials per atendre els ferits.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut