Actualitat blaugrana

Didier Drogba congela la seva renovació amb el Chelsea per l'interès mostrat pel Barça

Cop d'efecte al "cas Eto'o". Segons ha pogut saber TV3, Didier Drogba ha congelat indefinidament la seva renovació amb el Chelsea per l'interès mostrat pel Barça. El problema de Drogba és que ara mateix el fitxatge està bloquejat en no trobar-li una sortida al camerunès. Guardiola encara no ha donat llum verda a la continuïtat de l'actual 9 de l'equip, pero haurà de prendre una decisió abans de dimarts. Fins ara no l'ha deixat al marge, l'ha tractat com a qualsevol altre, li ha donat minuts en el partits i Eto'o ha respost amb gols. Ha jugat 160 minuts i ha marcat 5 gols donant mostres que torna a ser el d'abans.

Actualitzat

Eto'o torna a enlluernar, però no arriben ofertes al club per a ell. El mercat futbolístic està encallat i el camerunès no pensa fer cap pas endavant per marxar. Al Barça només li queda una opció per revertir la situació. Didier Drogba ha decidit congelar la seva renovació amb el Chelsea perquè coneix l'interès del Barça i l'atrau el canvi d'aires.

El club londinenc no accepta un canvi de cromos perquè Scolari no vol Eto'o, però sí que escoltaria una bona oferta blaugrana. El trencaclosques té data de caducitat. Dimarts vinent sabrem si Eto'o juga dimecres l'anada de la Lliga de Campions contra el Wisla o si abandona el Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut