Diakhaby, abandonant el camp del Cadis després de rebre un insult racista (EFE)
Futbol

Diakhaby: "Em va dir negre de merda i no ho puc consentir"

El jugador del València trenca el seu silenci i acusa directament Juan Cala d'haver-lo insultat greument

Actualitzat

El jugador del València Mouctar Diakhaby ha trencat el seu silenci des que diumenge passat va abandonar el camp en ple partit davant el Cadis per haver rebut suposats insults racistes per part del jugador local Juan Cala.

El central francès ha refrendat a les xarxes socials la seva versió dels fets:

"A Cadis, diumenge, hi ha una jugada en què un jugador m'insulta i les seves paraules són "negre de merda". Això és intolerable, no ho puc consentir. Tots vau veure la meva reacció. Això no pot passar a la vida normal i tampoc al futbol, que és un esport de respecte. Els meus companys i jo vam decidir marxar al vestidor. Va ser una bona decisió. Després, un jugador d'ells ens va preguntar si tornaríem al camp si Cala s'excusava. Vam dir que no, que les coses no són així, que no pots fer una cosa i excusar-te i passar així".

 

 

Diakhaby diu que es troba bé, però que l'insult li va fer molt mal.

"És la vida i a la vida passen coses així. Espero que LaLiga trobi solucions i trobi proves, que es vegi i que quedi aclarit, i ja està"      

"Juan Cala, no et creiem"

El València es posiciona amb el seu jugador. Després d'escoltar la roda de premsa de Juan Cala, en què el jugador del Cadis nega rotundament haver insultat Diakhaby, el club valencianista ha emès un comunicat oficial en el que afirma que no creu la versió del cadista: 

"Juan Cala ha perdut l'oportunitat d'acceptar l'error i demanar disculpes a l'afectat. En lloc d'això, ha atacat la jugador i a  altres membres del València CF"

 

 

 


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut