JOCS OLÍMPICS

DIA 13 a Tòquio 2020 | Les llàgrimes de Maria Vicente en l'heptatló

La catalana s'ha bloquejat en les dues primeres proves del dia, però ha acabat amb un bon regust de boca amb la millor marca personal dels 800 m

Actualitzat

La plusmarquista de l'Hospitalet Maria Vicente ha perdut pistonada en les dues primeres proves del dia i s'ha enfonsat quan ha acabat última en la prova del llançament de javelina. En llargada, no ha passat dels 6,18 m i en javelina s'ha bloquejat i s'ha quedat en els 37,04 m, la pitjor marca de totes les participants. La catalana ha acabat el concurs en el divuitè lloc de l'heptatló olímpic després de fer una gran cursa als 800 m (2.16.99) per tancar la combinada. Amb 6.117 punts no ha pogut millorar el seu rècord de 6.304 punts.

La belga Nafissatou Thiam, l'actual campiona olímpica, ha guanyat l'heptatló amb 6.791 punts. Dues neerlandeses, Anouk Vetter (6.689) i Emma Oosterwegel (6590), l'han acompanyat al podi.

Mechaal, a la final dels 1500 m

L'atleta de Palamós Adel Mechaal s'ha classificat per a la final dels 1500 m després de ser quart en la seva sèrie, amb marca personal de 3.32.19.

 

Mechaal, en acabar la prova, ha dedicat la classificació a la seva mare malalta i a tot el personal sanitari que l'està atenent a l'Hospital Trueta de Girona:

 

 

La final es disputarà dissabte a les 13.40.

 

Debacle dels Estats Units

El jamaicà Hansle Parchment ha guanyat la final dels 110 metres tanques amb un temps de 13.04. Una nova derrota en una prova de velocitat per als Estats Units. El gran favorit Grant Holloway ha acabat en la segona posició. Un altre jamaicà, Ronald Levy, ha sigut tercer. El jove navarrès Asier Martínez ha acabat en la sisena posició.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut