Derrota d'escàndol del Barça Santfeliuenc a València (@FCBbasket_fem)
Bàsquet- Lliga Femenina

Derrotes de Barça Santfeliuenc, Uni Girona i Cadí la Seu

Els parcials de 26-4 en el primer període i 58-18 al descans han condemnat les blaugranes de bon començament

Imma PedemonteActualitzat

Derrota d'escàndol del Barça Santfeliuenc a València: 57 punts de diferència en un partit on mai s'han trobat còmodes i s'han vist totalment superades (91-34).

Les blaugranes no han pogut començar pitjor. Als quatre minuts del primer període, perdien 11 a 0; als cinc minuts, 13 a 0, i als sis minuts, 16 a 0. Una situació totalment inusual, tenint en compte les estadístiques d'un equip i de l'altre equip --més favorables al Barça-- i que Carolina Guerrero ha pogut destacar amb un triple quan quedaven una mica més de cinc minuts.

La revifada blaugrana ha estat molt breu i escassa, mentre que al València, Lauren Cox s'ha fet un fart de sumar triples, i ha arribat al final dels primers deu minuts amb 12 punts anotats i un marcador insultant: 26 a 4.

Abans del descans, la caiguda lliure del Barça Santfeliuenc ha continuat. A les jugadores d'Isaac Fernández tot els sortia malament, mentre el València anotava amb molta facilitat un cop i un altre. Un Barça desconegut no ha sabut reaccionar de cap manera i s'han retirat al vestidor amb un escandalós 58 a 18.

A la represa, València i Barça han estat més de tres minuts sense anotar, i ha estat la blaugrana Hamblin la que ha trencat la sequera. Les locals ja no portaven el ritme d'abans, però les diferències eren ja tan grans que no hi ha hagut res a fer. El tercer període ha acabat 67 a 28. Molt pocs punts, amb un parcial de 9 a 10.

L'últim quart ha estat la consumació del que ja s'havia viscut abans. El Barça, desaparegut, ha anotat només 6 punts. pels 24 del València, amb Lauren Cox com a líder, amb 19 punts, ben acompanyada per Queralt Casas i Angela Salvadores, totes dues amb 14. Al final, 91 a 34. Una derrota increïble de les blaugranes.

Derrotes de l'Uni Girona i el Cadí la Seu

L'Uni Girona, que ha rebut a casa l'Araski basc, no ha pogut guanyar-lo. Les catalanes han acabat perdent, a Fontajau, un partit igualadíssim.  Han caigut per 62 a 64. Tot just és la segona derrota a la Lliga en 8 jornades.

Per la seva banda, el Cadí La Seu ha visitat la pista del líder, el Casademont Saragossa, i li ha costat força acostar-se en el marcador. Al descans, les catalanes perdien per 37 a 29, però després han posat en problemes a les locals i han empatat a 59 a un minut del final. El Saragossa, però, ha acabat guanyant de quatre punts: 65 a 61.