Debut agredolç de l'Industrias Santa Coloma a la Lliga (@fsalagarcia)
Futbol sala

Debut agredolç de l'Industrias Santa Coloma en la lliga amb una derrota contra El Pozo Múrcia (3-5)

L'equip colomenc ha arribat a guanyar per 3-1, però finalment ha perdut per 3-5 amb El Pozo

L'Industrias Santa Coloma ha començat la Lliga amb una derrota contra El Pozo Múrcia que ha sabut capgirar un 3-1 favorable als catalans. Els colomencs han encarat molt bé l'enfrontament que han jugat al Nou Municipal de Santa Coloma.

David Álvarez ha marcat als 56 segons de partit, i en el minut 12 ja guanyaven per 2-0 gràcies al gol que ha aconseguit un habilíssim Pol Pacheco. Tot seguit, Marinovic ha marcat el primer gol pel Pozo. Amb el 2-1 s'ha arribat al descans.

Als 40 segons de la represa, Sebas Corso ha firmat el 3-1 després d'una gran combinació. Posteriorment ha arribat la reacció dels murcians. Pito ha fet el 3-2 i a falta de set minuts Miguelín ha establert l'empat a 3. A partir d'aquí, el Pozo s'ha mostrat més encertat en els metres finals, tot i que l'equip català ha fet dos pals i ha tingut les seves opcions.

Fernando ha desfet l'empat pel Pozo i Miguelin a les acaballes del partit ha establert el definitiu 3-5.