Espanyol

David López: "Hauríem d'estar més amunt"

El blanc-i-blau considera que els resultats no acompanyen el bon joc de l'Espanyol ni les sensacions positives que es respiren al vestidor

El jugador de l'Espanyol, David López, ha comparegut en roda de premsa després de la sessió d'entrenament que els blanc-i-blaus han fet a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El central català manté l'optimisme malgrat la derrota de dilluns a Anoeta:

"El vestidor transmet la creença absoluta en la manera com juguem, som capaços de fer grans coses. Podem fer autocrítica però no m'agrada el discurs derrotista. Hauríem d'estar més amunt."

En el detall, a l'hora de buscar explicacions pels dos gols que va marcar la Reial Societat en menys de deu minuts, David López té clar el motiu:

"Va ser una falta d'atenció i de concentració que ens ha penalitzat molt, tant davant del Girona com de la Reial Societat."

Pel que fa al penal que David López va provocar i que va suposar el 2-0 a Anoeta, el blanc-i-blau accepta la responsabilitat:

"Pesa molt i em dol haver-lo fet. Soc el que està pitjor. És una acció involuntària tot i que és penal"

Hernán, Duarte, Sergio García i Hermoso s'entrenen al marge

Rubi ha dirigit una sessió d'entrenament aquest dimarts al matí amb menys càrrega de treball per als que van jugar més minuts contra la Reial Societat. Això sí, ja amb la vista posada en el partit de tornada de Copa dels vuitens de final de dijous contra el Vila-real. Els blanc-i-blaus van empatar a 2 a l'estadi de La Ceràmica la setmana passada i volen assegurar-se un lloc a la pròxima eliminatòria.

Els lesionats Hernán Pérez, Óscar Duarte, Sergio García i Mario Hermoso s'han exercitat al marge del grup seguint el seu programa específic de recuperació. A banda, Baptistao tampoc s'ha entrenat amb els seus companys, però no hauria de tenir problemes per entrar a la convocatòria per al partit de Copa.