Espanyol

Darder: "Quan ens arriben és perill i quan arribem nosaltres no ho és"

El jugador blanc-i-blau reconeix que el partit de diumenge contra el Getafe és un duel d'urgències

Actualitzat

Sergi Darder ha comparegut en roda de premsa després d'entrenar-se amb els seus companys de l'Espanyol per preparar el duel de diumenge contra el Getafe. El mallorquí reconeix que ha arribat el moment de les urgències:

"Les sensacions són millors que el resultat però el que compta és el resultat. Hem de donar més perquè està clar que no n'hi ha prou. Hem de guanyar tant sí com no diumenge. El partit del Getafe és vital per a nosaltres. Necessitem la primera victòria a casa."

 

Possibles reforços al mercat d'hivern

"Entenc que es parli de fitxatges amb la situació en què estem. Això ho hem de treure ara. No podem esperar que vingui algú al gener a treure'ns d'on som."

 

Crisi de confiança

"Hem de treballar en les àrees, que és el que ens està faltant, tant la defensiva com l'ofensiva. Quan et cauen quatre o cinc pals, ja vas vigilant per on et vindrà el següent. Hem de tallar aquesta ratxa. Quan ens arriben és perill i quan arribem no ho és. Hem millorat molt i hem competit però encara ens queda guanyar. No tenim més pressió, tenim menys confiança. Hem tingut dies per treballar per recuperar-la."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut