Daniel Ricciardo tornarà a Red Bull, però per fer de provador (Reuters)
Motor

Daniel Ricciardo torna a Red Bull com a pilot provador

El pilot australià, que s'havia quedat sense volant després d'11 anys a l'F1, torna a l'equip austríac

Redacció Esport3Actualitzat

Daniel Ricciardo s'ha quedat sense volant titular per al pròxim Mundial, però ha trobat un lloc per continuar involucrat en el Gran Circ de l'F1. El pilot australià tornarà a Red Bull, l'equip on es va formar i on va triomfar, per fer, en aquesta ocasió, de pilot provador

"Oracle Red Bull Racing confirma que Daniel Ricciardo tornarà a casa i s'unirà a l'equip com a tercer pilot el 2023. Amb una dosi d'experiència i caràcter, Daniel assessorarà l'equip als tests i en el simulador, i també en l'activitat comercial"

 

 

Ricciardo va debutar l'any 2011 a la Fórmula 1 amb Toro Rosso, l'equip filial de Red Bull, i va passar al primer equip l'any 2014 amb un "impacte immediat", com diu la nota de l'escuderia, ja que va acabar tercer i va guanyar dos Grans Premis dels vuit que té al seu historial. Després de deixar l'equip, l'any 2018, Ricciardo va passar per Renault i McLaren.   

El meu somriure ho diu tot. Estic desitjant tornar a casa. Tinc molt bons records de la meva etapa aquí i valoro molt la rebuda que m'han fet Horner, Marko i tot l'equip. Em fa molta il·lusió treballar amb el millor equip de l'F1". 


 

Anar al contingut