Pedrosa, celebrant una victòria en l'últim Gran Premi del Japó (Reuters)
Motor

Dani Pedrosa renova amb Honda fins al 2018

El pilot de Castellar del Vallès continuarà a l'equip Repsol Honda almenys dos mundials més

Actualitzat

Tot i que se l'havia vinculat amb Yamaha, el futur de Dani Pedrosa no contempla canvis significatius: el pilot de Castellar del Vallès continuarà amb Honda, almenys fins al 2018, d'acord amb l'acord a què ha arribat amb la marca japonesa.

Pedrosa, de 30 anys, porta pràcticament tota la carrera lligat amb la Honda, amb la que va guanyar els campionats del món de 125 (2003) i 250 (2004 i 2005). També amb la marca de l'ala va fer el salt a la categoria reina, on ha aconseguit tres subcampionats (2007, 2010 i 2012).

L'arribada de Marc Márquez, ara fa tres anys, va alterar el seu rol de número 1 de la marca i per això en els últims temps, des de que es va començar a rumorejar la -després confirmada- marxa de Jorge Lorenzo a Ducati, el seu nom va sonar com a possible substitut del mallorquí a Yamaha. Finalment, però, serà Maverick Viñales qui acompanyi Valentino Rossi a la marca dels tres diapasons.

"Estic molt content d'anunciar la meva renovació per Repsol Honda (...) Crec que el millor per a mí és continuar en la companyia amb la que vaig pilotar la primera cursa", ha indicat el català.

Shuei Nakamoto, vicepresident executiu d'HRC, també ha destacat el grau de coneixement d'equip i pilot: "Hem treballat junts durant molts anys i sempre hem vist en Dani la mateixa passió i la mateixa dedicació. La seva experiència és molt important perquè els nostres mecànics puguin desenvolupar la moto", ha comentat.

Anar al contingut