Barça

Dani Alves refusa l'última oferta presentada pel club per renovar el seu contracte amb el Barça

Les negociacions per la renovació del contracte de Dani Alves continuen encallades. El Barça va fer ahir l'última oferta per renovar el compromís del jugador brasiler amb el club blaugrana després d'una reunió amb el seu representant a les oficines del Camp Nou. A la trobada, el Barça va oferir a Alves pujar al tercer nivell salarial de l'equip i cobrar entre cinc i sis milions d'euros per temporada, unes xifres que l'equiparen als sous de Piqué, Puyol, Valdés i Villa. El jugador, de moment, no s'ha mostrat gaire receptiu a la nova oferta i considera que les condicions de la proposta són les mateixes que ja havia refusat. Alves acaba contracte amb el Barça el 30 de juny del 2012.

Actualitzat
El Barça tornarà a la feina aquesta tarda per preparar el pròxim partit de Lliga, contra el Racing de Santander al Camp Nou, un duel que es disputarà dissabte a les vuit del vespre. En les últimes hores, però, l'actualitat blaugrana ha passat per la resposta de Dani Alves a la nova proposta de contracte que li ha fet la directiva del Barça. Segons aquesta millora, el defensa brasiler passaria a tenir el mateix nivell salarial que Carles Puyol, Gerard Piqué o Víctor Valdés. El jugador, però, considera que aquestes són les mateixes condicions que ja li havien ofert a l'última proposta, que havia refusat.

El club li ha proposat aquesta vegada, que, a més, sigui la imatge al Brasil d'una de les marques que patrocinen el Barça, però el lateral brasiler prefereix un augment substancial de fitxa. Fa temps que Alves sent els cants de sirena de la Premier League, i, més concretament, del Manchester City i del Chelsea. En tot cas, el jugador té previst complir el seu contracte fins a l'estiu del 2012.

Busquets signarà la setmana que ve

Mentre la renovació d'Alves es complica per les pretensions econòmiques del jugador brasiler, Sergio Busquets, una peça bàsica en els esquemes de Pep Guardiola, firmarà la setmana que ve la millora del seu contracte amb el club blaugrana. El migcampista de Badia ampliarà el seu vincle amb el Barça per tres temporades més, fins al 30 de juny del 2016, i tindrà una millora substancial en l'aspecte econòmic d'acord amb el seu rendiment esportiu.

El Racing, comprat per un indi

El Racing de Santander ha conviat de mans. L'empresari indi Ashan Ali Syed s'ha convertit en el nou propietari del club després que el govern de Cantàbria i el Consell Superior d'Esports hagin aprovat el traspàs de poders. Com en el cas del xeic del Màlaga, Ali Syed està disposat a invertit molts petrodòlars per fer una important rentada de cara a l'equip càntabre.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut