Messi i Alves celebren un dels gols de l'argentí a la final de la Copa (Reuters)
Messi i Alves celebren un dels gols de l'argentí a la final de la Copa del 2015 (Reuters)
Barça

Dani Alves: "Messi em va dir que no hi havia millor lloc que el Barça"

El brasiler recorda les paraules que l'argentí li va dir en el seu dia i afirma que tothom que marxa del Barça s'acaba penedint de la decisió

Redacció Esport3Actualitzat

L'exblaugrana Dani Alves, actualment jugador del Sao Paulo, ha parlat sobre el futur de Leo Messi al Barça en una entrevista per al diari britànic 'The Guardian'. El lateral ha recordat una conversa que va mantenir amb l'argentí.

"Li he dit Messi diverses vegades: va néixer per ser jugador del Barça i el Barça va néixer per ser el seu club"

El brasiler va més enllà i assegura que tots els que han acabat marxant del club català, s'han penedit de la decisió presa.

"Una vegada em va dir que em quedés a Barcelona perquè no hi havia cap lloc millor. 'On estaràs més feliç?' em va preguntar. Així que em vaig quedar. Ara li he recordat aquesta conversa i quan em va dir que el Barça és el millor lloc de tots els temps. Encara no he tingut resposta d'ell, però quan te'n vas de el Barcelona t'adones del bo que és. Tots els jugadors, i em refereixo a tots, que s'han anat del Barça ho han acabat lamentant. Tots es penedeixen d'anar-se'n, sense importar el motiu"

El brasiler també explica com va voler tornar al club blaugrana.

"Quan vaig deixar el club, només volia mostrar el meu valor per tornar. Però, lamentablement, les mateixes persones que estaven en contra meva quan vaig estar al club, es van quedar allà. Vaig demostrar que podia jugar al Barcelona durant 10 anys. Vaig intentar tornar a Barcelona. Volia tornar a Barcelona. Vaig jugar per tornar a Barcelona, però ja no em volien"

Penedit de no jugar amb Guardiola

Per altra banda, Alves també ha fet referència a la possibilitat que va tenir el 2017 de jugar amb el Manchester City sota les ordres de Pep Guardiola. Finalment, però, va acabar escollint el PSG.

"Em penedeixo d'això. No em penedeixo de jugar al PSG, per descomptat que no. El meu temps a França va ser increïble. Però va ser culpa meva que no funcionés amb el Manchester City. El tracte era bo, però vaig tenir alguns problemes personals i vaig haver de canviar els meus plans. Hauria estat meravellós treballar amb l'home que va tornar a canviar la meva vida "

 

 

 

 

Anar al contingut