Cristiano Ronaldo podria no vestir més la samarreta del Manchester United (Reuters)
Futbol

Cristiano Ronaldo no se'n va de gira amb el Manchester United

L'omissió del jugador portuguès dona a entendre que la seva marxa del club anglès és qüestió de temps

Redacció Esport3Actualitzat

Fa setmanes que es parla sobre el futur de Cristiano Ronaldo, però des aquest divendres s'ha marcat una fita en un camí que podria ser sense retorn. Cristiano Ronaldo ha estat exclòs de la llista de convocats del Manchester United per a la gira que el club anglès farà a Tailàndia i a Austràlia.

 

 

Oficialment, la baixa del portuguès es justifica perquè el United li ha concedit al jugador un temps addicional per resoldre un afer familiar. El cert, però, és que Erik ten Hag, nou entrenador del United, prepara l'equip sense comptar amb el de Madeira mentre el representant del jugador busca un equip de Champions on el 5 vegades Pilota d'Or pugui jugar la temporada que ve.

La nova samarreta del "red devils"

Mentre club i futbolista resolen la seva situació contractual, Ronaldo continua sent una dels actius amb més ganxo del Manchester United. El portuguès ha estat un dels models que ha vestit la nova equipació dels "red devils", presentada aquest divendres.

La nova samarreta, dissenyada per Adidas, ha sorprès pel seu estil clàssic, amb un coll que s'inspira en el de la samarreta del 1994. A més, l'escut queda emmarcat dins d'un pentàgon que recorda també altres temps.

Anar al contingut