Coutinho es va lesionar durant un Barça-Eibar al Camp Nou
Barça

Coutinho fa un pas enrere en la recuperació del genoll esquerre

Segons ha avançat Mundo Deportivo, el migcampista brasiler del Barça encara té el genoll inflamat i amb bastant líquid, i el període de recuperació es podria allargar més dels tres mesos previstos al principi

Redacció Esport3Actualitzat

Philippe Coutinho ha fet un pas enrere en la recuperació de la lesió al genoll esquerre. El migcampista brasiler del Barça va ser operat el 2 de gener d'un trencament al menisc extern després de lesionar-se durant el partit de Lliga contra l'Eibar al Camp Nou.

Segons ha avançat Mundo Deportivo, Coutinho encara té el genoll inflamat i amb bastant líquid, i el període de recuperació es podria allargar més dels tres mesos previstos al principi. Un contratemps per al brasiler, que fa dues setmanes ja va deixar entreveure que la rehabilitació no anava com ell desitjaria en un missatge al seu compte d'Instagram.

"Només guanyes demà si no et rendeixes avui", va escriure el brasiler en un missatge acompanyat d'una fotografia de la seva recuperació tocant-se el genoll intervingut.

El retorn de Coutinho al terreny de joc estava previst per a la primera setmana d'abril, coincidint amb el clàssic del Bernabéu del 10 o 11 d'abril, però aquest contratemps en la recuperació del genoll pot provocar que la seva reaparició s'allargui més del previst.

Anar al contingut