Vela

Comença la Barcelona World Race, la volta al món sense escales, amb la participació de 14 embarcacions

A la una del migdia ha començat la segona edició de la Barcelona World Race, la volta al món a vela per parelles i sense escales, que passa per tres oceans i que cobreix un total de 25.000 milles nàutiques, o el que és el mateix, 46.300 quilòmetres. L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida als participants d'aquesta prova i està previst que les embarcacions que acabin la prova completin el recorregut en un període de tres mesos. En aquesta regata participen un total de 14 embarcacions i 28 tripulants, 6 d'ells catalans.

Actualitzat
Barcelona ha estat, aquest divendres al migdia, la capital mundial de la vela. I és que s'ha viscut l'emocionant sortida de la Barcelona World Race, la regata transoceànica que portarà els participants a fer la volta al món. Seran en principi 3 mesos els que invertiran per completar aquesta prova. Una de les dificultats de la Barcelona World Race és, sens dubte, que la competició implica fer la volta al món sense escales. Seran 14 embarcacions amb 28 participants en total, amb una ben nodrida participació catalana.

Aquesta regata, que ha començat a la capital catalana, passarà per tres oceans i cobreix un total de 25.000 milles nàutiques, o el que és el mateix, 46.300 quilòmetres. Des de dos quarts de 10, els vaixells participants, amb els seus 28 tripulants, dos per embarcació, han començat a enfilar la línia de sortida per poder iniciar la prova a la 1 en punt. Un inici que s'ha produït sense problemes i que molts aficionats han seguit en directe des del Port Vell de Barcelona, on l'alcalde Jordi Hereu ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida. Segons les previsions, els vents seran favorables fins al cap de Gata.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut