Froome ha reparegut al Tour dels Emirats Àrabs (EFE/EPA/ALI HAIDER)
Ciclisme

Chris Froome confirma la seva participació a la Volta del centenari

El ciclista britànic, quatre vegades guanyador del Tour, reapareixerà a Europa a les carreteres catalanes en l'edició del centenari que es disputarà del 23 al 29 de març

EFEActualitzat

Chris Froome ha anunciat a Dubai que després de concloure la seva participació al Tour dels Emirats Àrabs realitzarà una concentració a Sud-àfrica per després reaparèixer en la Volta a Catalunya, que tindrà lloc del 23 al 29 de març. El ciclista britànic de l'equip Ineos ha confirmat la seva presència a la Volta del centenari en declaracions a l'agència EFE.

"No estaré més fort després d'un parell de dies, aconseguir l'estat de forma que vull em portarà mesos. Tenint en compte d'on vinc, estic molt content de com se senten les cames i el cos. Faré un bloc d'entrenament a Sud-àfrica i després aniré a la Volta".

El compte oficial de la Volta ha anunciat a través de les xarxes socials que Froome, quatre vegades guanyador del Tour, reapareixerà a Europa a les carreteres catalanes després de recuperar-se de les lesions que va patir l'any passat per una forta caiguda.

Anar al contingut