El xoc estarà marcat pel duel de golejadors entre Iago Aspas i Stuani
Girona

Celta-Girona: Balaídos acull una altra final per la permanència

El xoc estarà marcat pel duel de golejadors entre Iago Aspas i Stuani. Aspas suma quinze gols, cinc des que va tornar a finals de març davant el Vila-real, Stuani en porta divuit

Actualitzat

Celta de Vigo i Girona disputen aquest migdia, a les 13.00, una altra final per la permanència a Balaídos, on els celestes s'han fet forts amb dos triomfs seguits, i a on arriba el conjunt d'Eusebio Sacristán en el seu pitjor moment del curs després d'encadenar quatre derrotes que l'han situat en plena lluita per eludir el descens.

El xoc estarà marcat pel duel de golejadors entre Iago Aspas i Stuani. Aspas suma quinze gols, cinc des que va tornar a finals de març davant el Vila-real; Stuani en porta divuit, més de la meitat dels que porta el seu equip aquesta temporada (33). El retorn d'Aspas ha estat clau per millorar un Celta que, malgrat caure el cap de setmana passat davant l'Atlètic en un partit que no va jugar el golejador celeste per sanció, encara aquesta setmana de tres partits fora del descens.

El Girona arriba a la cita conscient de la seva mala situació. Els blanc-i-vermells, que dimarts visitaran el Reial Valladolid en un altre partit transcendental, s'aferren als seus brillants números lluny de Montilivi, on han sumat 22 dels 34 punts que tenen en aquests moments (una xifra que els acredita com el cinquè millor visitant de la competició).

També al fet que no han perdut en cap dels tres partits que han jugat contra el Celta des que van aterrar a Primera Divisió, amb un balanç de dues victòries a Montilivi i un empat, el que van aconseguir la temporada passada a l'Estadi de Balaídos.

La principal novetat en la convocatòria de 19 futbolistes d'Eusebio és la presència de Bernardo Espinosa i Valery Fernández, ja recuperats de les seves respectives lesions, i d'Àlex Granell i Douglas Luiz, que tornen després de complir un partit de sanció i que podrien tornar a la titularitat en un onze en què el tècnic val·lisoletà podria introduir diverses variacions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut